• Løypetraseen er nøye planlagt og kontrollmålt

  Vestfold Maraton er nøye planlagt slik at løpeturen skal bli en flott opplevelse både for kropp og sinn. Løypen tar deg gjennom mange flotte plasser i Vestfold.
 • Målgang på Slottsfjellet

  Slottsfjellet er Tønsberg bys historiske kjennemerke. Målgangen vil være på en høyde 63 m.o.h og således være en tøff avslutning på en maraton.
 • Variert løping, og flotte omgivelser

  Løypa går hovesdsaklig på gang/sykkelsti, men også andre steder. Mye Vestfold idyll med lite trafikk også noen urbane innslag som Hvaltorvet i Sandefjord.
 • Halvmaraton med start på Råstad stasjon

  Start for halvmaraton eller andre etappe i par-maraton vil starte ved Råstad Stasjon. Råstad stasjon ble opprettet i 1881 da Vestfoldbanen ble bygget.
 • Stafett

  For de som melder seg på som lag for å løpe staffett vil vekslingene bli fordelt utover løpen. Det er store muligheter for å heie inn sistemann opp bakken til Slottsfjellet for så å nyte Tønsberg Brygge etterpå.
Teambekledning 2014
Facebook Twitter  

En maraton for alle

Vestfold Maraton er en maraton som passer for alle! Om du løper hel-, halv-, stafett- eller par maraton er dette arrangementet et naturlig mål for dere som bor eller jobber i Vestfold. Ler mer om dette under Arrangement.

Kropp og sinn

Jeg er sikker på at du som deltager i Vestfold maraton har opplevd gevinster både fysisk, mentalt og sosialt som en funksjon av din treningsaktivitet. Lykke til med løpet og treningen! Les mer under Trening.

Stafett Maraton

Løpet er regnet som svært krevende, og betegnelsen «maraton» brukes ofte for å beskrive noe som krever stor utholdenhet. Vestfold Maraton kan deles inn i etapper for de som ønsker å stille som lag. Les mer om lag under Deltager.